02.03.2018

KIZILAĞAÇ BELDESİ'NDEKİ ŞEHİT AİLELERİ ZİYARET EDİLDİ

İL MÜFTÜMÜZDEN ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

KIZILAĞAÇ BELDESİ’NDEKİ ŞEHİT AİLELERİ ZİYARET EDİLDİ

Muş İl Müftümüz Sayın Alettin BOZKURT, Kızılağaç Beldesi’nde ikamet etmekte olan şehit ailelerini ziyaret etti. Ziyarete Kızılağaç Beldesi’nde ki görevli İmam Hatiplerimiz Abdulbaki KIRIM ve Mahfuz ERGÜN hocalarımız da eşlik etti.

Şehit Muhterem ŞAHİN ‘in babası İsmet ŞAHİN’i ziyaret eden Müftümüz şehit ailesiyle sohbet ederek kendilerine kitap hediye etti.  Daha sonra İl Müftümüz ve beraberindekiler şehit Sinan YAVUZ’un kardeşi Orhan YAVUZ ile amcası Selam YAVUZ’u ziyaret ederek misafirleri oldular. Buradan da şehit Salih ERTEN’in eşi Hanımşah ve oğlu Emrah ERTEN’i ziyaret eden İl Müftümüz ve hocalarımız burada da misafir olduktan sonra Şehit ailelerine kitap hediye ederek Kızılağaç Beldesi’nden ayrıldı.