23.08.2017

MUŞ MÜFTÜLÜĞÜNCE İŞİTME ENGELLİLERE YÖNELİK UMRE ÖDÜLLÜ YARIŞMASI YAPILDI

Diyanet İşleri Başkanlığımızın engellilere yönelik çalışmaları çerçevesinde tüm illerde engelli kardeşlerimizin manevi gelişmelerine katkıda bulunmak, eğitim ve öğretim mekanizmalarına katılımlarını teşvik etmek amacıyla işitme engelli vatandaşlara yönelik umre ödüllü Dini Bilgiler Yarışması düzenlendi.

Bu çerçevede Müftülüğümüzce 22 Ağustos 2017 Salı günü düzenlenen yarışmaya 10 işitme engelli kardeşimiz başvurmuş ve yapılan sınav sonucunda Ahmet GÜNDOĞDU adlı kardeşimiz birinci olmuştur. Birinci olan kardeşimiz Başkanlığımızca kutsal bir görev olan umre ibadetini ifa etme ile ödüllendirilmiştir.

Birinci olan ve yarışmaya giren diğer işitme engelli kardeşlerimize Müftümüz Sayın Alettin BOZKURT tarafından kendilerine teşekkür edilerek hediye takdim edildi.