02.11.2017

DİN GÖREVLİLERİNE AİLE İLE İLGİLİ SEMİNER VERİLDİ

Aile Okulu

24-25.09.2017 tarihlerinde Muş İl Müftülüğünde, Diyanet İşleri Başkanlığı Ve Dini Rehberlik Daire Başkanlığı tarafından Aile Okulu adı altında seminer düzenlendi. Program Muş İl Müftülüğü’nde çalışan din görevlilerimize ve eşlerine yönelik olarak gerçekleştirildi.

Program ilk gün Gençlik Merkezi konferans salonunda, ikinci gün ise Muş İl Müftülüğü konferans salonunda yapıldı. Çok verimli geçen toplantıda 24.09.2017 Pazar günü Mustafa AKGÜL, Seyyit ŞİŞMAN, Ömer AYDIN ve Tahir TURAL; 25.09.2017 Pazartesi günü ise Doç. Dr. İbrahim TURAN, Fatih YILDIZ ve Muhammed Cüneyd ÇİĞDEMLİ konuşmacı olarak katıldılar.

Katılımcılara yönelik yapılan programda; ailede dini değerler ve fıkhi meseleler, eşler arası iletişim, ailede çatışma ve çözüm yolları, aile ve internet, çocukluk döneminde din ve değer eğitimi, çocuğa mahremiyet bilinci kazandırma ve ergenlik döneminde gençlerle iletişim konularında bilgilendirme ve farkındalık kazandırma amacı güdülmüştür. Program bitiminde katılım sağlayan davetli ve konuşmacılara İl Müftümüz Sayın Alettin BOZKURT teşekkür ederek konuşmacılara kitap hediye etti.