25.04.2017

KUTLU DOĞUM HAFTASI DOLU DOLU GEÇTİ

Başkanlığımızca belirlenen “Hz.Peygamber ve Güven Toplumu” teması çerçevesinde ilimiz, merkez,ilçe, belde, köylerde çeşitli etkinlikler düzenlendi.

19 Nisan 2017 Çarşamba günü Muş Öğretmenevi Konferans Salonunda Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Doç.Dr. Abdurrahman CANDAN tarafından konferans verildi.

Hafta vesilesiyle İl Valisi, Belediye Başkanı, Rektörlük, İlahiyat Fakültesi, resmi kurum amirleri, yetiştirme yurdu, hastaneler ziyaret edildi,  sevgi evlerinde kalan çocuklara, Kredi Yurtlar Kurumunda kalan gençlere yönelik programlar düzenlendi.

İl Müftümüz Alettin BOZKURT tarafından Cezaevinde, Hasköy ilçemizde ve  tüm beldelerimizde konferans programları düzenlendi.

25 Nisan 2017 Salı günü Gençlik Merkezi Çok Amaçlı Salonda, Diyanet İşleri Başkanlığı Uzmanı Dr. Lemia Levent ABUL tarafından bayanlara yönelik konferans verildi.

İl Müftümüz Alettin BOZKURT tarafından Aile Sosyal Politikalar Müdürlüğü’nde konferans verildi.