23.06.2017

KUR'AN-I KERİM'İ GÜZEL OKUMA BÖLGE YARIŞMASI İLİMİZDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2017 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Etkinlikleri çerçevesinde personelimiz arasında yapılan “Yüzünden Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Bölge Yarışması” İlimiz Salih Muhlise Çağlayan Camiinde gerçekleştirildi.

Bitlis, Bingöl, Şırnak, Siirt, Muş, Van, Iğdır il birincilerinin katıldığı  yarışmada              Bingöl/Solhan Merkez  Camii Müezzin Kayyımı Yunus KIZILBOĞA bölge birincisi oldu.

Yarışma sonucunda yarışmaya katılanlara ve komisyon üyelerine çeşitli hediyeler takdim edild.

Ayrıca   Bitlis’te  düzenlenen “Hafızlık Bölge Yarışması”na ilimizi temsilen katılan                      Emin Camii İmam Hatibi Emrullah SÖYLEMEZ bölge birincisi oldu.  30 Temmuz 2017 tarihinde Bursa’da gerçekleştirilecek “Hafızlık Yarışması Türkiye Finali”nde ilimizi temsil edecek olan Hafız Emrullah SÖYLEMEZ’i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.