02.11.2017

2017 Yılı Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Etkinlikleri

Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Dolu Dolu Geçti

01-07 Ekim 2017 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde bir çok program yapıldı.

Camiler ve din görevlileri haftasında Sayın Valimiz Aziz YILDIRIM’ın da katılımıyla ilimizin kanaat önderleri ve emekli imamlarımıza Müftülüğümüzün şark odasında kahvaltı verildi.

İl Müftümüz Alettin BOZKURT; Ak Parti Muş İl Başkanı Sayın Rahmetullah YAKTI ve Muş Belediye Başkanı Feyat ASYA tarafından ziyaret edildiler. Ziyaret sonrası İl Müftümüz tarafından başkanlarımıza kitap seti hediye edildi.

KYK Müdürü Emrullah Güler ile yurt müdürleri ve yurtta kalan bazı öğrenciler de Müftülüğümüzü ziyaret ederek İl Müftümüz Alettin BOZKURT’un misafirleri oldular.Gelen bütün misafirlere İl Müftümüz tarafından çeşitli kitaplar hediye edildi.

Muş Final Ortaokulu’ndan öğretmenlerimiz M. Sıddık BALKAYA ve Yusuf ÇAĞLAYAN okul  öğrencileriyle beraber Müftülüğümüz’e ziyarette bulundular. Sayın Müftümüz Alettin BOZKURT’tan Cami ve Din Görevlileri ile ilgili bilgi aldılar. Daha sonra kendilerine Müftümüz Alettin BOZKURT tarafından kitap hediye edildi.

Güroymak alimlerinden ve önde gelen kanaat önderlerinden, iki dönem de milletvekilliği yapan Mehmet Emin SEYDAGİL  hocamız da İl Müftümüz Alettin BOZKURT’u makamında ziyaret ettiler. Sayın İl Müftümüz bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederek uğurladılar.

Cami Derneklerinde görev alan ve bu alanda çalışmalar yapan Dernek Başkanlarına ve dernek üyelerine İl Müftümüz Sayın Alettin BOZKURT tarafından plaket hediye edildi.