31.05.2018

KUR'AN-I KERİMİ GÜZEL OKUMA VE DİNİ BİLGİLER YARIŞMASI YAPILDI

2017-2018 Yılı Eğitim-öğretim döneminde Kur’an Kurslarımızda kayıtlı olan öğrencilerimiz arasında; Kur’an-ı Kerimi güzel okuma ve Dini Bilgiler yarışması yapıldı. Kur’an-ı Kerimi güzel okuma yarışmasında kız öğrencilerde Bulanık İlçesi 700. Yıl Cami Kız Kur’an Kursu öğrencimiz Mizgin VURAL, erkekler öğrencilerde Korkut İlçesi Tan Köyü Yusufiye Yatılı Erkek Kur’an Kursu öğrencimiz Kerem GÜLEN il birincisi oldu. Dini Bilgiler yarışmasında ise İlknur SAYSAL adlı kız öğrencimiz birinci olmuştur. Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma yarışmasında birinci olan öğrencilerimiz Siirt’te yapılacak olan bölge yarışmasında ilimizi temsil edecekler. Bu başarılarından dolayı öğretici ve öğrencilerimizi tebrik eden İl Müftümüz Alettin BOZKURT kendilerine çeşitli hediyeler takdim ederek başarılarının daim olması temennisinde bulundu.