12.09.2023

BULANIK İLÇE MÜFTÜSÜ SAYIN ABDURRAHMAN GÜNDÜZ GÖREVİNE BAŞLADI

Batman'ın Gercüş ilçesine bağlı Ulaş Köyünde dünyaya geldi. İlkokul, Orta ve Lise öğrenimini Batman'da tamamladı. 15.01.2002 yılında Mardin'in Midyat ilçesine bağlı Eylence Köyünde imam-hatip olarak göreve başladı. Midyat merkez ve Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde İmam-Hatip olarak görev yaptı. 2015 yılında Dicle Üniversitesinin ilahiyat bölümünü tamamladı.

2016 yılında Kayseri Dini Yüksek İhtisas Merkezi ihtisas Kursunu kazandı. 2019 yılında İhtisas Kursunu başarıyla tamamlayarak Mardin'in Savur İlçesine Vaiz olarak atandı.

Batman, Diyarbakır ve Mardin illerinde  medrese eğitimi aldı. 13.10.2022 tarihinde Muş İli Korkut ilçe Müftüsü olarak atandı.

05.09.2023 tarihinde  Bulanık ilçe Müftüsü olarak göreve başlayan hocamız halen bu görevini yürütmektedir.

Dicle Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde Mezhepler Tarihi alanında yüksek lisans eğitimine devam etmekte olup evli ve dört çocuk babasıdır.