14.02.2020

Aile içi İletişim Semineri

Bulanık Kaymakamlığı ve Bulanık İlçe Müftülüğü  olarak 2020 Yılı Toplumsal Eğitim Faaliyetleri kapsamında kadınlara yönelik düzenlenen 'Aile İçi İletişim Semineri' 12 Şubat günü İlçe Halk Kütüphanesinde gerçekleştirildi.Seminere  700.yıl Camii Kız Kur'an Kursu Öğreticimiz Besra DOĞAR,Uzman Psikolog Başak EREN ve Rehberlik Öğretmeni Fuat AYDOĞDU konuşmacı olarak katıldıkları programa ; slayt gösterileriyle sunum yaparak katılımcılara geniş kapsamlı bilgilendirmelerde bulundular.Kur'an Kursu Öğreticisi Besra DOĞAR' ın  Peygamber Efendimiz (sav) örnek hayatından slayt gösterisi ve kesitler sunduğu program  katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi.

Programa İlçe Kaymakamımız ve Belediye Başkan V. Mehmet İLİDİ, İlçe Müftümüz Murat KARANCİ ,İlçe Milli Eğitim Müdürü Yalçın TUNÇEL, İlçe Sağlık Müdürü Rıdvan SELVİ ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Nazire KORKMAZ 'ın  da katılım sağladıkları programda, katılımcılara  program sonununda 'Hadislerle Aile Kitabı'' hediye olarak dağıtıldı.