08.05.2019

Cami Gençlik Kolları 05/04/2019 Tarihli Buluşması

Hasköy Kaymakamlığının himayesinde Hasköy İlçe Müftülüğü olarak İlçe Merkezi ve Köylerinde uyguladığımız "Caminin Ziyneti Toplumun Gençleri" projesi kapsamında her ay 4 farklı Camide gençlik kolları buluşmalarımız devam ediyor. 1.gurup Cami Gençlik Kollarımız Elmabulak Köyü Camiinde, 2.gurup Cami Gençlik Kollarımız Eşmepınar Köyü Camiinde, 3.gurup Cami Gençlik Kollarımız Umurca Köyü Camiinde, 4.gurup Cami Gençlik Kollarımız Büvetli Köyü Camiinde biraraya geldiler. Gençlik buluşmasına guruptaki Hocalarımız, Muhtarlarımız, Köydeki vatandaşlarımız ve çok sayıda gencimiz katıldı. Katılımlarından dolayı hocalarımıza, gençlerimize teşekkür ediyoruz. Bu projeye sahip çıkan din gönüllüsü bütün hocalarımıza ve bu ay ev sahipliği yapıp gençlerimize ikramda bulunan Din Görevlisi Abdurrahim ÇAKIR, Fikret EROL, M. Sıddık DOĞAN, Ömer GÜMÜŞ ve Abdulkuddus YILDIZ'a teşekkür ediyoruz.