08.05.2019

Çeşitli Yarışmalarda Dereceye Giren Öğrenciler Kaymakam Beyi Makamında Ziyaret Ettiler

Hasköy İlçe Müftülüğümüz tarafından 2019 yılında öğrencilere yönelik farklı alanda yarışmalar yapıldı. 23 Nisan kutlamaları kapsamında yarışmalara katılan öğrenciler hocalarıyla birlikte ilçe Kaymakamımız Sayın Ahmet GÜNERİ’yi makamında ziyaret ettiler. İlçe Kaymakamımız yarışmalarda başarılı olan öğrencileri tebrik ettikten sonra kısaca öğrencilere;

Bu toprakların ecdadımız tarafından bize emanet edildiğini güven içerisinde, birlik ve beraberlik içerisinde yaşayabilmemiz için birbirimizi sevmeye, başarılı olmaya, ilim ve ahlak sahibi olmaya, milli ve manevi değerlerimize bağlı kalmaya ihtiyacımız olduğunu belirttikten sonra sizlerin bunları başaracağına inandığını ifade ederek başarılı çalışmaların devamını beklediğini belirtti.

Ziyarete İlçe Müftümüz Hasan Dinç, Hasköy Anadolu lisesi müdürü Rıfat Özkan, Fatih Sultan Mehmet cami İmam-Hatibi Fikri Sakmuk, 15 Temmuz mahallesi Kız Kuran Kursu fahri öğreticisi Yasemin Danış katıldı. Ayrıca 40 Hadisi ezbere güzel okuma yarışmasında dereceye giren Emir Özbay, Fatih Soydam ve Ayşenur Sayım; Çanakkale Şehitlerine adlı şiiri ezbere güzel okuma yarışmasında dereceye giren Arzu Çağlar, Helin Kürem ve Güneş Adlım; Siyeri Nebi bilgi yarışmasında ortaokul kategorisinde dereceye giren Mustafa Özsözlü, Ömer Ödemiş ve Ömer Görken; Siyeri Nebi bilgi yarışmasında lise kategorisinde dereceye giren Emir Özbay, Bayram Soydam ve Murat Çaprak katıldılar.