14.05.2019

2019 YILI YAZ KUR'AN KURSU ÖĞRETİCİ ALIM SINAV İLANI

İlimizde açılacak olan 2019 yılı Yaz Kur’ an Kurslarında İl ve ilçe müftülüklerimize bağlı merkez, köy ve mezralarda Kur’ an kursu, cami, kurum ve kuruluşların uygun mekânlarında ek ders ücreti karşılığı geçici öğretici alımı yapılacaktır.

İhtiyaç halinde ilgi mevzuat çerçevesinde 2018 yılı KPSS(DHBT) sınavına girenlerden en yüksek puan alandan başlayarak ihtiyacın nispetinde müracaatçılar arasından İl ve İlçe Müftülüklerince yapılacak sözlü sınav sonucu başarı sıralamasına göre, belirlenen usul ve esaslar doğrultusunda ek ders ücreti karşılığı “Bay-Bayan Geçici Kur’ an Kursu Öğreticisi” görevlendirilmesi yapılması planlanmaktadır

1. Müracaatlar: İl Müftülüğü ile Bulanık, Hasköy, Korkut, Malazgirt ve Varto İlçe Müftülüklerine yapılacaktır.(Sadece bir yer için başvuru yapılacaktır)
  2. Sözlü Sınav yapılacak yerler:  İl Müftülüğü ile Bulanık, Hasköy, Malazgirt ve Varto İlçe Müftülükleri (Korkut İçin Başvuru yapanlar Hasköy İlçe Müftülüğünde Sınava Girecekler)
  3. Müracaatlar 13.05.2019 ile 27.05.2019 tarihleri arasında şahsen yapılacaktır.

Sınav yeri ve tarihleri daha sonra web adresimizden ilan edilecektir.