08.08.2018

YAZ KUR'AN KURSLARI KUR'AN-I KERİM VE DİNİ BİLGİLER YARIŞMASI YAPILDI

YAZ KUR’AN KURSLARI KUR’AN-I KERİM VE DİNİ BİLGİLER YARIŞMASI YAPILDI

Muş İl Müftülüğü’nde Yaz Kur’an Kursları Kur’an-ı Kerim ve Dini Bilgiler Yarışması yapıldı. Müftülük Konferans Salonunda yapılan yarışmada erkek öğrenciler arasında Sondurak Camii öğrencisi Muhammed Yusuf SÖYLEMEZ, kız öğrenciler arasında ise Malazgirt ilçesi Alparslan Ku’an Kursu öğrencisi Sedef ÇİFTÇİ birinci oldu.Yarışma sonunda çeşitli hediyelerle ödüllendirilen öğrenciler daha sonra öğreticileri ile birlikte verilen yemeğe katıldılar.

Müftü Vekilimiz İl Müftü Yardımcısı İbrahim GÜNEŞ öğrenci ve öğreticileri tebrik ederek başarılarının devamını dileyerek ve bu tür yarışmaların öğrencilerin hayatında önemli bir yer tuttuğunu ve kendilerine olan öz güvenlerini artırdığını söyledi.