20.03.2023

İLÇE MÜFTÜLÜĞÜMÜZE BAĞLI İMAM-I ŞAFİ 4-6 YAŞ KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİMİZ 18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ.

İlçemiz ADRB Vaizi Bennur GÜLER hanımefendinin katılımı ile gerçekleşen program, 4-6 yaş Kuran Kursu öğrencisi, Mustafa ÖMER’ in Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Program öğrenciler tarafından okunan İstiklal Marşı ile devam etti. Coskuyla okunan istiklal marşımızın ardından Program, Sinevizyon gösterisiyle devam etti.

Programın sonunda konuşma yapan ADRB Vaizi Bennur GÜLER hanımefendi 4-6 yaş Kuran Kursu Öğrencilerine ve öğretmenlerine teşekkürlerini dile getirdi. 108. Yıl dönümün de 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin önemine vurgu yapan Vaiz sayın Bennur GÜLER, “Çanakkale şehitlerine ve ahirete intikal eden Çanakkale gazilerine Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.