13.03.2024

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Münasebetiyle Bulanıklı Kadınlar Diyanet Gençlik Merkezinde Bir Araya Geldi

İlçe Müftülüğümüz ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ortaklığıyla 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programı, Hacı Burhan Yeğen Diyanet Gençlik Merkezimizde düzenlendi. Program, saygı duruşu ve istiklal marşıyla başladı.

Programa konuşmacı olarak; Sosyal Hizmetler Müdürü Mihran YAMAN, İlçe ADRB Vaizi Bennur GÜLER, Sosyolog Ayşe ERTOP katıldı.

Programının devamında İlçe Kaymakamımız Sayın Oğuzhan OCAK Beyefendinin kadınlarımıza göndermiş olduğu karanfiller dağıtıldı.

Program, kadınlarımızın sordukları soruların cevaplanmasıyla sona erdi.

Programımıza destek veren başta İlçe Kaymamakımız Sayın Oğuzhan OCAK beyefendiye; İlçe Müftümüz Sayın Abdurrahman GÜNDÜZ’e, Sosyal Hizmetler Müdürü Mihran YAMAN’a, İlçe Müftülüğümüz ADRB Vaizi Bennur GÜLER’e ve programımıza yoğun ilgi gösteren Bulanıklı kadınlara teşekkür ediyoruz.

Bu vesileyle İlçe Müftülüğü olarak bütün kadınlarımızın, kadınlar gününü tebrik ederiz.