15.03.2019

Çanakkale Şehitlerine Şiir Okuma Yarışması Sonuçları

"Çanakkale Şehitlerine" Şiirini Ezbere Güzel Okuma Yarışması

Diyanet İşleri Başkanlığımız 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi münasebetiyle Türkiye genelinde İl ve İlçelerde Lise öğrencileri arasında Mehmet Akif ERSOY'un Çanakkale Şehitlerine adlı şiirini ezbere güzel okuma yarışması düzenlemiştir. Hasköy ilçe Müftülüğümüzce 15/03/2019 tarihinde Müftülüğümüzün konferans salonunda İlçe Müftüsü Hasan DİNÇ Başkanlığında İHL Müdür Yard. Tahir ÇELİK ve Hasköy İlçe vaizi ve İlçe Gençlik Koordinatörü Kenan AYKUT'tan oluşan komisyonun değerlendirmesi sonucu şiir yarışmasında Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Arzu ÇAĞLAR 1. Helin KÜREM 2. ve Güneş ADLIM 3. olmuştur. Yarışmaya Katılan Diğer Öğrencilerimizin puanları aşağıdaki listede belirtilmiştir.

SIRA NO ADI SOYADI PUANI
1 ARZU ÇAĞLAR                           95,3