25.02.2019

Cami Gençlik Kolları Buluşması 22.02.2019

Hasköy Kaymakamlığının himayesinde Hasköy İlçe Müftülüğü olarak İlçe Merkezi ve Köylerinde uyguladığımız "Caminin Ziyneti Toplumun Gençleri" projesi kapsamında her ay 4 farklı Camide gençlik kolları buluşmalarımız devam ediyor. 1.gurup Cami Gençlik Kollarımız İlçe Merkezindeki Fatih Sultan Mehmet Camiinde, 2.gurup Cami Gençlik Kollarımız Azıklı Köyünde, 3.gurup Cami Gençlik Kollarımız Yukarıüçdam Köyünde, 4.gurup Cami Gençlik Kollarımız Böğürdelen Köyünde biraraya geldiler. Azıklı Köyündeki Gençlik buluşmasına İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet GÜNERİ, İlçe Jandarma içgüvenlik tim Komutanı Sayın Ahmet EKİCİ, guruptaki Hocalarımız, Muhtarlarımız, Köydeki vatandaşlarımız ve çok sayıda gencimiz katıldı. Katılımlarından dolayı başta İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet GÜNERİ olmak üzere komutanımıza, hocalarımıza, gençlerimize teşekkür ediyoruz. Bu projeye sahip çıkan din gönüllüsü bütün hocalarımıza Ve bu ay ev sahipliği yapıp gençlerimize ikramda bulunan Din Görevlisi Ahmet YİŞER'e, Fikri SAKMUK'a, Hasan ASLANPAY'a ve Ömer EKİCİ'ye teşekkür ediyoruz.