07.04.2020

Beklenen Sensin Yardım Kampanyası

Korona virüs salgını nedeniyle işsiz kalan, muhtaç olan ve yaşlı olup evinden çıkamayan vatandaşlarımız için; Diyanet işleri Başkanlığımızın başlattığı "Beklenen Sensin" Yardım Kampanyası kapsamında Hasköy İlçe Müftülüğü ve TDV Hasköy Şubesi olarak: 5 kg yağ, 5 kg şeker,1 kg çay, 1 kg bulgur, 1 adet salça, 1 adet 8’li Halley, 1 adet 6’lı sabundan oluşan toplamda 35 adet Gıda kolisinin, 19 adedini köylere, 16 adedini ise merkezde ki işsiz kalan, muhtaç olan ve yaşlılarımıza olmak üzere İlçe Müftü Vekilimiz Sedat ŞENTÜRK ilçe Müftülük personellerimiz ile birlikte 2 gün boyunca bu aileleri ziyaret edip yardımları ulaştırdılar. Yardımlarda katkısı olan bütün personellerimize teşekkür ederiz.