27.04.2020

Korona Virüs Salgını Nedeniyle 4-6 yaş arası Kuran Kursu öğrencilerimizi ziyaret

Korona virüs salgını nedeniyle; Kurslarımızın kapalı olmasından ötürü 4-6 yaş arası Kuran Kursu öğrencilerimizin eğitim ve öğretimlerinin sekteye uğramaması için Hasköy İlçe Müftülüğümüzce öğrencilerimizi ziyaret programları yapıldı. Hasköy ilçe müftü vekilimiz Sedat ŞENTÜRK ve Kuran Kursu öğreticilerimiz ile birlikte "Minikler Evde Eğitim Evde" kampanyası kapsamında 40 Öğrencimizi bizzat evlerine giderek ziyaret edip kendilerine Etkinlik kitabı, Hadislerle boyama kitabı, kuruyemiş ve meyveden oluşan hediye paketi hediye edilmiştir. Ailelerine de Diyanet TV den takip edebilmeleri için Sorularla Mahremiyet Kitabı dağıtılmış ve Diyanet TV günlük programları hakkında bilgilendirmeler yapılmıştır.