22.12.2023

4-6 Yaş Kur'an Kursu Açılışı

Korkut 4-6 Yaş Kur'an Kursu Açılışı

Korkut İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş Kur'an Kursu açılışı dualarla gerçekleştirildi.

Merkez  4-6 yaş  Kur'an Kursu açılışına katılım sağlayan

📌 Korkut Kaymakamı Ahmed Çelik
📌 Muş İl Müftüsü İbrahim Halil Demir
📌 Korkut Belediye Başkanı Sami Pekbay
📌 Bulanık İlçe Müftüsü Abdurrahman Gündüz
📌 Hasköy İlçe Müftüsü Rıdvan Çelik

İlçe protokolümüz ve Korkut halkının katılımıyla  açılış gerçekleşti.
İlçe Müftüsü Ömer Sever hocamızın  selamlama konuşmasının ardından, İl müftümüz Halil İbrahim Demir söz aldı; Sayın Demir " Kur'an'ın okunup ve  ezber yapıldığı yerde rahmet ve bereket vardır. İnaniyorum ki,  Korkut'ta böyle bir eğitim yerinin Kur'an Kursu'nun  açılmış olması bir Rahmettir dedi"

İlçe Kaymakamı sayın Ahmed Çelik 4-6 yaş Kur'an Kursu'nun önemine ve gerekliliğine değinerek; Minik yürekleri Allah, peygamber, millet ve bayrak sevgisiyle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz dedi. Sayın Çelik, konuşmasının devamında; Kur'an Kursları çocuklarımıza sevgi, saygı, merhamet, yardımlaşma, iyilik ve doğruluk gibi erdemler kazandırdiğını ifade etti .

Sayın Abdurrahman Gündüz hocamızın açılış duasıyla  kurdele kesildi.

İl Müftüsü Demir , Korkut kaymakamı Çelik ve beraberindekiler sınıfları gezerek miniklerle bir araya geldi.
 Katılım sağlayanların hayır dualarıyla Kur'an Kursumuz hizmete açıldı.