03.10.2022

İL MÜFTÜ YARDIMCISI SİBEL GÜL ÜLKER

SİBEL GÜL ÜLKER

1977 yılında Samsun'da dünyaya geldi. İlk,orta ve lise eğitimini Samsun'da tamamladıktan sonra 1994 yılında Dicle Üniversitesinde başladığı İlahiyat eğitimini, 1999 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde tamamladı.
    2003 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde  Kur'an Kursu Öğreticisi olarak göreve başladı.2010-2017 yılları arasında yurt dışında Din Görevlisi olarak görev yapan hocamız, yurt dışı dönüşünde Başkanlığımızın açmış olduğu Murakıplık sınavında başarılı olarak Bursa İl Müftülüğüne Murakıp olarak atandı.
    2021 yılı Müftü Yardımcılığı(Kadın) sınavında başarılı olarak, Murakıplık görevinden ayrılmış ve Muş İl Müftülüğüne Müftü Yardımcısı olarak göreve başlamıştır.

Ayrıca Anadolu Üniversitesi Adalet Bölümünü mezunu da olan hocamız, Bursa Uludağ üniversitesinde yüksek lisansını tamamlamış olup Arapça,İngilizce ve iyi derecede Almanca bilmektedir.

Hocamız evli ve üç çocuk annesidir.