11.07.2024

Muş İl Müftüsü İbrahim Halil Demir, "Bereket Hasadı Zamanı" programına katıldı.

3 milyon 570 bin dekar tarım arazisi ile Türkiye'nin üçüncü ekilebilir alanına sahip olan Muş Ovasının Yıldız Alparslan Tarım İşletmesi sahasında düzenlenen "Bereket Hasadı Zamanı" Programına Muş Valisi Avni Çakır, İL Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Mehmet Kasım Ermiş, İl Emniyet Müdürü Serkan Karaman, İl Müftüsü İbrahim Halil Demir ve Kurum Amirleri ile çifçiler katıldı.

Yıldız Alparslan Tarım İşletmesi sahasında "Bereket Hasadı Zamanı" programda çiftçilerimizle bir araya gelen Muş Valisi Avni Çakır, çifçilerimizle buğday hasadı yaptı ve bereketli bol kazançlı bir hasat dönemi diledi.

Program, İl Müftümüz İbrahim Halil Demir'in yapmış olduğu duanın ardından toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.