12.07.2024

İl Müftümüz İbrahim Halil Demir, Muş Valisi Avni Çakır ile beraber İnşaatı devam eden İmam Şafi Camii'nde incelemelerde bulundu.

Muş Valisi Avni Çakır, inşaatı devam eden İmam Şafi Camii'nde incelemelerde bulunarak İl Müftüsü İbrahim Halil Demir'den bilgi aldı.

Vali Çakır’a Cami inşaatını gezdiren İl Müftüsü Demir, 2016 yılında inşaatına başlanan İmam Şafi Camii'nin Muş'un sembolü olacağını ve caminin tamamlanmasının ardından aynı anda 8000 kişinin ibadet edebileceğini söyledi.

Müftü Demir, Camimizin inşaatının bir an evvel bitmesi ve ibadete açılması için hayırsever vatandaşlarımızın yardımına ihtiyacımız var dedi.

İmam Şafi Camii'nin inşasına destek olan hayırseverlere ve Müftü İbrahim Halil Demir’e teşekkür eden Vali Çakır, caminin hızla bitirilmesi için yine hayırseverlerin katkılarının önemli olacağını belirtti.