04.01.2023

Diyanet İşleri Başkanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürü Akif PUSMAZ, İl Müftümüz İbrahim Halil DEMİR'i makamında ziyaret etti.

Diyanet İşleri Başkanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürü Akif Pusmaz, Muş İl Müftüsü İbrahim Halil Demir'i makamında ziyaret etti.

Diyanet İşleri Başkanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürü Akif Pusmaz,  İrşat Hizmetleri Daire Başkanı Zekeriya Abdülazizoğlu ve Malzeme Yönetimi ve Satın Alma Daire Başkanı Mehmet Aydın, İl Müftümüz İbrahim Halil Demir'i makamında ziyaret ettiler.

Samimi ortamda gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müftüsü İbrahim Halil Demir, Diyanet İşleri Başkanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürü Akif Pusmaz,  İrşat Hizmetleri Daire Başkanı Zekeriya Abdülazizoğlu ve Malzeme Yönetimi ve Satın Alma Daire Başkanı Mehmet Aydın'a teşekkür etti.