03.01.2023

Diyanet-Sen Genel Başkan Yardımcımcısı ve Genel Başkan Adayı Dr.Cebrail YAKIŞIR, İl Müftüsü İbrahim Halil DEMİR'i Makamında Ziyaret Etti.

Diyanet-Sen Genel Başkan Yardımcımcısı ve Genel Başkan Adayı Dr.Cebrail YAKIŞIR, İl Müftüsü İbrahim Halil DEMİR'i makamında ziyaret etti.

Diyanet-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Başkan Adayı Dr.Cebrail Yakışır, Genel Başkan Yardımcılarından Mehmet Yaman, Ali Güzeldal, DİB Eski Daire Başkanı Hacı Bayram Gür, Rize Şube Başkanımız Recep Şafak, Aydın Şube Vaşkanımız  Süleyman Marankoz ve İstanbul 1 Nolu Şube Başkanı Sezai Kaynar, Muş İl Müftüsü sayın İbrahim Halil Demir'i makamında ziyaret ettiler.

Samimi ortamda gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müftüsü İbrahim Halil Demir, Diyanet-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Başkan Adayı Dr.Cebrail Yakışır, Genel Başkan Yardımcılarından Mehmet Yaman, Ali Güzeldal, DİB Eski Daire Başkanı Hacı Bayram Gür, Rize Şube Başkanımız Recep Şafak, Aydın Şube Vaşkanımız  Süleyman Marankoz ve İstanbul 1 Nolu Şube Başkanı Sezai Kaynar'a teşekkür etti.