15.02.2023

Bursa Muş Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Şahin AKIN, Muş Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa ÖZÜN ve Bursa Eğitim ve Kültür Vakfı Başkan Yardımcısı Muhammet AKIN, İl Müftüsü İbrahim Halil DEMİR'i Makamında Ziyaret Ettiler.

Bursa Muş Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Şahin Akın, Muş Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Özün ve Bursa Eğitim ve Kültür Vakfı Başkan Yardımcısı Muhammet Akın, İl Müftüsü İbrahim Halil Demir'i makamında ziyaret ettiler.

Sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen ziyaret sonunda İl Müftüsü İbrahim Halil Demir, Bursa Muş Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Şahin Akın, Muş Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Özün ve Bursa Eğitim ve Kültür Vakfı Başkan Yardımcısı Muhammet Akın'a nezaketlerinden ötürü teşekkür ederek “Bundan sonraki  hayatlarında gerek Bursa'ya, gerek Muş'a ve gerekse ülkemize hayırlı hizmetlerinde başarılar diliyorum. Çıktıkları bu yolculukta Cenab-ı Hak iyi insanlarla karşılaşmayı, hayırlı işler yapmayı, ülkemizin ve ümmet coğrafyasının faydasına işler yapmayı lütfetsin diye dua ediyorum” dedi.

Bursa Muş Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Şahin Akın, Muş Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Özün ve Bursa Eğitim ve Kültür Vakfı Başkan Yardımcısı Muhammet Akın ise, Muş İl Müftüsü ibrahim Halil Demir'e göstermiş olduğu misafirperverlik için teşekkür ederek görev hayatlarında  başarılar dilediler.