14.03.2024

Hayırsever vatandaşlar zekatlarını TDV Vakfı Muş Şubesi aracılığı ile Gazze'ye bağışladılar.

Hayırsever vatandaşlar Alaattin Can, Ekrem Aktaş ve Turan Yalçın, zekatlarını Gazze'ye gönderilmek üzere, TDV Vakfı Muş Şubesi Başkanı İbrahim Halil Demir'e teslim ettiler.

Muş İl Müftüsü İbrahim Halil Demir "Bu anlamlı ve duyarlı davranıştan çok etkilendiğini, kendilerini tebrik ettiğini, Filistin meselesinin tüm Müslümanların ortak davası olduğunu, her yaşta bütün Müslümanların Filistin’e hem maddi hem de manevi olarak destek vermesi gerektiğini" ifade etti.

İl Müftüsü Demir, ziyaret sonunda hayırsever vatandaşlara Filistin atkısı hediye etti.