03.04.2024

Medine Camii cemaati, Gazze'ye gönderilmek üzere nakdi yardımlarını TDV Vakfı Muş Şubesine teslim ettiler.

Medine Camii cemaati, Gazze'ye gönderilmek üzere nakdi yardımlarını  TDV Vakfı Muş Şubesine teslim ettiler.

Medine Cami İmam Hatibi Ensar Polat, Medine Cami cemaaati adına Gazze'ye gönderilmek üzere nakdi yardımları, TDV Vakfı Muş Şubesi Başkanı İbrahim Halil Demir'e teslim etti.

Muş İl Müftüsü İbrahim Halil Demir "Gönül dünyamızın tacı ve miracı olan Kudüs ve Gazze'de soykırıma uğrayan Müslüman kardeşlerimizin en kısa zamanda feraha kavuşması, yüce rabbimden niyaz ediyorum. Gazze yardımına katkı sağlayan Medine Cami cemaatine can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Her birinden Rabbim razı olsun." diye konuştu.