05.04.2024

Kırköy ikinci Cami İmam Hatibi Serhat Kan , Kırköy ikinci Cami cemaaati adına Gazze'ye gönderilmek üzere nakdi yardımları, TDV Vakfı Muş Şubesi Başkanı İbrahim Halil Demir'e teslim etti.

Muş İl Müftüsü İbrahim Halil Demir " "Gönül dünyamızın tacı ve miracı olan Kudüs ve Gazze'de soykırıma uğrayan Müslüman kardeşlerimizin en kısa zamanda feraha kavuşması, yüce rabbimden niyaz ediyorum. Gazze yardımına katkı sağlayan Kırköy ikinci Cami cemaatine can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Her birinden Rabbim razı olsun." diye konuştu.