29.04.2024

Bitlis Ohin Medresesi Baş Müderrisi Şeyh Fethullah Ayte Hocaefendi ve Muş Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Mehmet Emin Taylan, İl Müftümüz İbrahim Halil Demir'i makamında ziyaret ettiler.

Bitlis Ohin Medresesi Baş Müderrisi Şeyh Fethullah Ayte Hocaefendi ve  Muş Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Mehmet Emin Taylan, İl Müftümüz İbrahim Halil Demir'i makamında ziyaret ettiler.

Ohin Medresesinde birçok İmam, Müezzin ve din hizmetleri alanında öğrenci yetiştiren Şeyh Fethullah Ayte Hocaefendi ve Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Mehmet Emin Taylan İl Müftümüz İbrahim Halil Demir'i makamında ziyaret ettiler.

Sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müftüsü Demir, Ohin Medresesi Baş Müderrisi Şeyh Fethullah Ayte Hocaefendi ve  Muş Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Mehmet Emin Taylan'a teşekkür etti.