30.04.2024

Muş İl Müftüsü İbrahim Halil Demir, Muş merkez ve köylerinde görev yapan Din Görevlilerinin katılımı ile aylık mutad toplantısı düzenledi.

Muş İl Müftüsü İbrahim Halil Demir, Muş merkez ve köylerinde görev yapan  Din Görevlilerinin katılımı ile aylık mutad toplantısı düzenledi.

Toplantıya başkanlık eden Müftü Demir,“Her ay düzenlediğimiz mutad toplantıları bizler için önemli. Bu fırsat ile kendi muhasebemizi yapabiliyoruz. Genel itibariyle gerek vaaz ve irşat hizmetlerinde ve gerekse Müftülüğümüzce yürütülen diğer hizmetlerde yaptığımız çalışmalardan memnunum. Ancak hizmette sınır olmadığı için vatandaşlarımıza hizmetin en kalitelisini sunma gayretinde olmalıyız. Halka hizmet hakka hizmettir ilkesinden hareketle, vatandaşlarımızın her türlü sıkıntısında yanlarında olmalı, gidermek için çözüm üretmeye çalışmalı, sevinç ve kederlerine ortak olmalıyız” dedi.

Yapılan toplantının son bölümünde Müftü Demir, görevlilerin istek ve temennilerini dinledi. Ayrıca toplantıda Diyanet İşleri Başkanlığının yayıladığı duyurular hakkında din görevlilerine bilgiler aktarıldı.