31.05.2021

İmamoğlu restorasyonu tamamlanan Muratpaşa cami açılışına katıldı

İlimiz Muş merkeze bağlı Muratpaşa Camii, yapılan tadilat ve tefrişattan sonra dualar eşliğinde ibadete açıldı.

Muratpaşa Cami, iç ve dış kesimleri ile geniş kapsamlı bir tadilattan geçti. Caminin iç  duvar ve kubbeleri yazı ve süslemelerle aslına uygun yapıldı.

Muş İl Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU  çalışmalar  hakkında bilgi vererek, “Bir süredir bakım ve tadilatta olan camimizi, bu mübarek Cuma günü Cuma namazında  yeniden ibadete açmış bulunuyoruz. Bu vesile ile caminin bakım tadilat ve tefrişatını üslenen başta iş adamı  Murat DEMİR'e  Muratpaşa  Camii İmam Hatibi Adem OFLAZ'a ve  tüm yardım severlere  teşekkür ediyoruz;Allah emeği geçenlerden razı olsun” dedi.

Lütfü İMAMOĞLU hayırsever iş adamı Murat DEMİR'e katkılarından dolayı plaket takdim ettiler.