02.06.2021

MHP Muş İl Başkanı İmamoğlu'nu makamında ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muş İl Başkanı Osman YÜCE ve beraberindeki heyet Muş İl Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU'nu makamında ziyaret edip çalışmalar hakkında istişarelerde bulundular. Sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen ziyaret sonunda Muş İl Müftüsü  Lüftü İMAMOĞLU, MHP Muş İl Başkanı Osman YÜCE, Yönetim Kurulu ve ekip arkadaşlarına nezaketlerinden ötürü teşekkür ederek, “Bundan sonraki siyasi hayatlarında gerek Muş’a, gerek ülkemize hayırlı hizmetlerinde başarılar diliyorum. Çıktıkları bu yolculukta Cenab-ı Hak iyi insanlarla karşılaşmayı, hayırlı işler yapmayı, ülkemizin ve ümmet coğrafyasının faydasına işler yapmayı lütfetsin diye dua ediyorum” dedi. MHP Muş İl Başkanı Osman YÜCE ve beraberindeki heyet göstermiş olduğu misafirperverlik için Muş İl Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU'na teşekkür ederek görev hayatında başarılar dilediler.