18.02.2019

Okullarda Konferans

Hasköy İlçe Müftülüğü olarak İl Müftülüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan protokol kapsamında milli ve manevi değerlerimizi gençlerimize kazandırmaya yönelik ilçemizdeki lise ve ortaokullarda her ay 12 okulda konferanslar yapmaktayız. Bu konferansların gerçekleşmesinde bizlere yardımcı olan başta ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Necdet BOZYEL'e ve okul Müdürlerimize konferansları veren hocalarımıza Muş il müftü yardımcısı İbrahim GÜNEŞ'e, Korkut İlçe Müftüsü Mehmet DEMİR'e, Muş il Müftülüğü baş vaizi Abdulhak AKPOLAT'a, il vaizi Seyfettin ATAMAN'a, Ömer SEVER'e, Tülay TAN'a, Hümeyra KAYA'ya, Korkut Vaizi Bayram AYDIN'a, Hasköy Vaizi Kenan AYKUT'a, Hasköy Kazimiye Kuran Kursu Öğreticisi Feyat YILDIRAK'a ve Daire personelimiz Ersin KARDAŞ'a teşekkür ediyoruz.