17.07.2021

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Dolayısıyla Ulu Camiinde Program Yapıldı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde şehit olan vatandaşlar için Hasköy Merkez Ulu Camii'nde program düzenlendi. Programda Kur’ân-ı Kerîm, mevlid ve dua okundu.

Hasköy Merkez Ulu Camiinde Din görevlilerimiz tarafından okunan Kur’ân-ı Kerîm ve Mevlid ile başlayan program, Hasköy Müftüsü Rıdvan ÇELİK'in yaptığı duayla devam etti. Ayrıca Ülke genelinde ve İlçemizde okunan hatimlerin duası edilerek 15 Temmuz Şehitleri başta olmak üzere tüm Şehitlerimizin ve ölmüşlerimizin ruhlarına hediye edildi.

Maske ve fiziki mesafe dikkate alınarak gerçekleştirilen programa, Hasköy Kaymakamı Sayın Murat GÜNEŞ, Belediye Başkanı Sayın Hikmet KARAYEL, Kurum Amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.